Archive for the ‘Neuvrščeni’ Category

London 2024

Zagotovite si svoje mesto za Londonski maraton aprila 2024!

Število mest omejeno!

unnamed (2)

Zagotovite si svoje mesto za Londonski maraton 2024. Število mest omejeno!

Prijavite se tule in zagotovite svoje mesto!

info@maratonc.si

London bo 21. aprila 2024 na sporedu že 44-ič!

ŠD Maratonc v sodelovanju z Alpetour Arriva d.o.o. je uradni in ekskluzivni organizator potovanja na TCS London Marathon za Slovenijo in vam lahko zagotovi nastop na tem težko dosegljivem maratonu.

Pridružite se nam v Londonu in bivajte v odličnem 4* hotelu v predelu Kensigton, le pet postaj podzemne železnice oddaljenem od cilja maratona pred Buckinghamsko palačo.

Po večletnem uspešnem sodelovanju smo za leto 2024 končno uspeli pridobiti več startnin. V kolikor zberemo vsaj 30 potnikov, bomo organizirali tudi potovanje z vodenjem. Sicer uradni aranžma vsebuje štartnino na maraton ter 4 nočitve (petek-torek, v dvoposteljni sobi) v Londonu. Ponudba za spremljevalce vsebuje 4 nočitve v hotelu (dvoposteljna soba). 

PRIJAVE SPREJEMAMO do razprodaje prostih mest. Splača se pohiteti!

Cena za tekača: 1699€
Cena za spremljevalca: 620€
Doplačilo za enoposteljno sobo: 105€ na noč.

V primeru 30 potnikov ali več bomo dodali tudi možnost skupinskega potovanja z letalom, organizacijo potovanja po mestu in skupno obedovanje. Te dodatne stroške opredelimo po formiranju skupine, v začetku septembra.

Potovanje organiziramo z Alpetour Arriva potovalno agencijo.

PRIJAVITE SE TULE!

Dunajski maraton, polmaraton in 10ka 2023

Kaj potrebujemo, ko nam zmanjka motivacije za tek čez zimo v pomlad? Najhitrejši, najboljši, najbližji in največji maraton v naši soseščini – VIENNA CITY MARATHON! Nora dirka, ko 40.000 maratoncev, polmaratoncev in tekačev v štafeti steče čez most čez Donavo v mesto. Odlična organizacija, izjemno vzdušje ob progi in ravna, hitra proga, ki je speljana mimo vseh znamenitosti tega mogočne prestolnice. Če pri naših severnih sosedih še niste tekli, je tole zdaj obvezen must run!

Dunajski maraton je primeren za vsakega tekača. Na voljo imajo razdalje od 6 km do maratonske razdalje 42 km.  Tekači lahko v teatru emocij tečete na različnih razdaljah: 10, 21 in 42 km, tečete pa lahko tudi v obliki štafetnega teka, kjer 4 tekači (15, 6, 10 ali 11 km) skupaj pretečejo maratonsko razdaljo. Teki na 21, 42 km in štafeto potekajo v nedeljo 23. 4. 2023, tek na 5 km poteka v soboto 22. 4. 2023.

5.4_WebBannerVCM2023_Lauf40_5zu4-2b

 

—> PRIJAVA NA TEKAŠKO AVANTURO

 

1. dan –  PETEK  21.4.2023: SLOVENIJA – AVSTRIJA – EXPO

Odhod avtobusa ob 6.00 uri (Kranj – Ljubljana – Domžale – Maribor). Preko mejnega prehoda Šentilj, nas bo pot vodila do Dunaja. Okrog poldneva bomo prispeli v avstrijsko prestolnico in se najprej napotili na EXPO, kjer bodo tekači prevzeli štartne številke, vsi ostali pa si bomo lahko ogledali zanimiv športni sejem. Po nastanitvi v hotelu se odpravimo v mesto na sprehod, pivo ali kak hitri nakup.

vi

2. dan – SOBOTA 22.4.2023: DUNAJ

Po zajtrku (okrog 9.00 ure) se bomo najprej podali na ogled kraljevega parka Schönbrunn. Z metrojem se bomo zapeljali do centra mesta, na  Stephansplatz, si ogledali katedralo, se sprehodili po najbolj znani dunajski ulici Kärtnerstrasse , kjer bomo ob  14.00  tudi obedovali. Po kosilu se zapeljemo do Pratra, kjer ob 17h pospremimo na start tekače na 10km in jih do 18.30 pričakamo v cilju na Heldenplatz, kjer je med muzejsko četrt, parlament in mestno hišo umeščen impresiven ciljni prostor. Mimogrede si ogledamo še ciljno areno ter dogovorimo za zbirno mesto za naslednji dan po maratonu, izdelamo pa tudi maratonsko taktiko.

Gloriette in a Schoenbrunn Palace park, Vienna, Austria.3.dan – NEDELJA 23.4.2023:  DUNAJ  – MARATON 

Maraton v nedeljo se začne že ob 9. uri. Temu primerno se bomo na zajtrk odpravili dovolj zgodaj. Ker imamo hotel v neposredni bližini, se bom na štart odpravili kar peš. Tokratna izvedba maratona bo spet gostila več kot 40.000 tekačev, tako da pričakujte fantastično vzdušje in nepregledne vrste pred WC-ji. Zaradi odlične organizacije in postavitve štartnih blokov sam štart poteka hitro in nemoteno. V cilju bomo navijali za vse naše tekače in tekačice in se potem zbirali v parku ob parlamentu, kjer se ohladimo v sencu in hladnih pijačah. Skupaj se odpravimo na pozno kosilo v hotel, kasneje pa še ustrezno nazdravimo dosežkom in se pofotkamo z medaljami. bDMIFR_vienna-city-marathon

4.dan –  PONEDELJEK  24.4.2023: POVRATEK DOMOV

Po zajtrku spakiramo in se z busom odpravimo iz mesta. Mimogrede si ogledamo še znamenito Hundertwasserhaus, zapeljemo pa se tudi v park Belvedere, kjer si raztegnemo noge in privoščimo kavo. Kosilo si na eni od avtocestnih postajališč privoščimo spotoma. Domov prispemo popoldne.

SLIKCAmEDALJE

  Cena izleta: 295 EUR  in vključuje:

  • prevoz s sodobnim turističnim busom,
  • 3 (tri) nočitve z zajtrkom v hotelu 4 * v dvoposteljni sobi,
  • vse cestne pristojbine, stroške voznika in bivanje voznika,
  • vodenje izleta in pristojbine.

ŠTARTNINA za teater emocij v tem trenutku znaša (Pohitite s prijavo, naslednji cenovni val po novem letu je precej dražji.)

  • 42 km – 115 EUR
  • 21 km – 85 EUR
  • 5 km – 35 EUR
  • ŠTAFETA – 16, 6, 9 ali 11 km – 50 EUR na osebo 

 

—> PRIJAVA NA TEKAŠKO AVANTURO

 

Prijava je potrjena s plačano akontacijo v višini 100 EUR + ŠTARTNINA za vašo disciplino na račun: SI56 0313 8100 0633 166 (ŠD Maratonc, Beleharjeva 3a, Šenčur , koda namena ADVA, referenca 00 2404). Znesek aranžmaja (brez startnine) znaša 295 EUR. Za dodatne informacije pokličite na 041 709 531 (Marko) ali 041 431 363 (Igor)  ali pišite  na: info@maratonc.si. Organizacija potovanja poteka v sodelovanju s potovalno agencijo Alpetour – Arriva. Ukrepi glede preprečevanja COVID19 bodo bržkone podobni kot v 2021 (PCT). Več informacij sporočimo sproti.

Downloaded From Free Wordpress Themes | Free Website Templates | News and Observer