Vabljeni z nami v Barco!

Po petih letih se spet vračamo na enega najlepših evropskih maratonov. Katalonska prestolnica bo 16. marca 2014 gostila jubilejni, 35. maraton. Že prvič smo bili navdušeni nad izjemnim mesto na Costa Bravi, ki poleg maratona ponuja izjemne arhitekturne presežke kot sta Park Guell in Sagrada Familia, športne objekt ko sta Camp Nou in Olimpijski park ter znamenito Ramblo z nočnim življenjem. Barcelona 2014, prihajamo!

Maraton je na sporedu v nedeljo, 16.3. 2014 ob 8.30 zjutraj, ko se bo iz štarta na Placa Espana pognalo skoraj 20.000 tekačev. Bodite tudi vi med njimi! Prestolnico Katalonijesi bomo ogledali tudi turistično, zato smo za vas pripravili 4 dnevni izlet. Štartali bomo v četrtek, 13.3.2014 v popoldanskih urah, vračali pa se bomo v nedeljo popoldne. Za dobro družbo, vodenje izleta in nove dogodivščine bo poskrbljeno!

PRIJAVNICA

Kakšen je okvirni plan izleta?

1. dan – četrtek, 13.3.2014

Odrinemo popoldne  iz Gorenjske. Potnike bomo pobirali v Lescah, v Kranju, v Ljubljani in na Primorskem. Peljemo se čez Italijo in Francijo. Ponoči se ustavimo v Monacu in ogledamo nočni utrip mesta na Azurni obali. Potovanje bo trajalo predvidoma 16-17 ur.

2. dan – petek, 14.3.2014

V Barcelono prispemo v petek zjutraj in se najprej ustavimo na maratonskem Expu, kjer dvignemo štartne številke in preverimo ponudbo. Od tam se odpravimo v hotel Senator (4*), kjer bomo prebivali med našim obiskom. Ko se osvežimo, si gremo pogledat znameniti stadion nou Camp in muzej nogometnega kluba Barcelona. Sledi pozno kosilo, z metrojem se bomo zapeljali v srce mesta, najprej na Katalonski trg potem pa po Rambli, znameniti ulici z nešteto stranskimi ulicami. Po želji bomo raziskali tudi nočno življenje vročekrvnega mesta :)

Po mestu se bomo najlaže prevažali z javnim prometom – vozovnica TMB je namreč uporabna za vse vrste (bus, podzemna, tramvaj…)

3. dan – sobota, 15.3.2014

V soboto po zajtrku se bomo odpravili raziskovat znamenitosti mesta, ki jih ne smemo zgrešiti: Gaudijeva Sagrada Familia, izjemni Park Guell, najlepšo tržnico v Evropi, La Buqueria. Zapeljali se bomo tudi do olimpijskega parka in si ogledali stadion in prizorišča. Če bo čas, bomo pokukali še v Picassov muzej. Spet se bomo najdeli lokalnih specialitet na poznem kosilu, si potem ogledali še start na Placa Espana in se podali v hotel počivat. Najvzdržljivejši pa še na kako sangrio v center ;)

4. dan – nedelja, 16.3.2014

Maraton v nedeljo se začne že ob 8.30, zato bomo po zajtrku, najkasneje do 7:30 odrinili na štart. Limit na progi je 6 ur. Spremljevalci bodo poiskali ugodne položaje in nas čimvečkrat poslikali. Po prihodu zadnjega tekača iz skupine na cilj (cca. 15h) se sprehodimo do avtobusa in se zapeljemo na bogato in slastno analizo.Po analizi se bomo odpravili proti Sloveniji in v jutranjih urah prispeli v Ljubljano.

Celoten izlet bo voden s strani izkušenih maratonskih vodičev.

Cena izleta: 299€ in vključuje:
- prevoz s sodobnim turističnim busom,
- dve nočitvi z zajtrkom v hotelu 4 *,
- vse cestne pristojbine,
- osvežilo na busu,
- informativno gradivo,
- vodenje.

Dodatni stroški, ki ji lahko še pričakujete:
- vstopnine
- kosila in večerje
- karta za javni prevoz

PRIJAVITE SE TUKAJ!


Prijava je potrjena s plačilom akontacije 100€ (+štartnina ) na račun SI56 0313 8100 0633 166 (ŠC Maratonc, Beleharjeva 3a, Šenčur , koda namena ADVA, referenca 00 16032014).  Prijavite se lahko tudi v trgovini ŠC Maratonc, Partizanska 37, Kranj (pokriti olimpijski bazen). Preostanek plačila za izlet se izvede do 1.2. 2014 na isti račun ali v trgovini.

PRIJAVITE SE TUKAJ!

Vabljeni na maratonsko avanturo, ki je ne boste pozabili!

Za dodatne informacije nas pokličite na 041 709 531 (Marko) ali 041 431 363 (Igor)  ali pišite  na: info@maratonc.si

ŠD Maratonc izlet zbira prijave za izlet za svoje člane. Vse aranžmaje ureja potovalna agencija Meteor in agencija Integral Tržič.

Leave a Reply

Downloaded From Free Wordpress Themes | Free Website Templates | News and Observer