NAPOVEDUJEMO – Maratonski izlet Valencia 2019

PROGRAM IN DATUMI SO TRENUTNO OKVIRNI – ZARADI LETALSKIH POVEZAV JE MOŽNO DA SE POTOVANJE ZA KAK DAN ZAMAKNE. TOČNE INFORMACIJE MARCA 2019, KO BO ZNANA TUDI CENA!

Najhitrejši španski maraton bo letos začetek decembra gostil tudi našo odpravo! Tretje največje špansko mesto, kjer je maraton sedmi najhitrejši na svetu nudi izjemno veliko znamenitosti in kulinaričnih poslastic – navsezadnje je Valencija tudi prestolnica paelle. Prijetne temperature, hitra in atraktivna maratonska proga, bogato nočno življenje in španski temperament – rabite še kak razlog, da greste z nami? :)

valencia1

PRIJAVNICA TULE

1.dan – četrtek 28.11.2019 – SLOVENIJA – ITALIJA – letalo – VALENCIJA

Odhod z avtobusom iz Kranja oziroma Ljubljane (Tivoli). Vožnja do letališča (Benetke ali Trst). Iz letališča bomo imeli organiziran prevoz z avtobusom na EXPO, kjer bomo prevzeli štartne številke in si ogledali športni sejem. Nato se z avtobusom odpeljemo do hotela. Sledi nastanitev in krajši počitek, nato pa se bomo odpravili na večerjo in večerno raziskovanje mesta.

2. dan – petek 29.11.2019 – VALENCIJA

Po zajtrku se bomo odpravili do središča mesta, kjer si bomo ogledali štartno ciljni prostor in se dogovorili za zbirno mesto, kjer se bomo dobili po prihodu zadnjih tekačev v cilj.

valencia2
Sledi ogled glavne znamenitosti Valencije Ciudad de las Artes y las Ciencias (kjer bo v nedeljo tudi štart in cilj maratona in 10km teka). Gre za kompleks kulture, znanosti, umetnosti in narave. Mesto umetnosti sestavljajo: Hemisferic, Oceanografic, Museo de las ciencias de principe Felipe, El Palau de les Arts Reina Sofia, Umbracle in Agora oziroma 3D dvorana, največji akvarij v Evropi, muzej znanosti, operna palača, prostor s tipičnim rastlinjem in dvorana za koncertne, športne in druge prireditve.

3. dan – sobota 30.11.2019 – VALENCIJA

Po zajtrku se odpravimo na zanimive oglede po mestu. Sprehodili se bomo tudi po bližnji marini, kjer poteka ulična dirka Formule 1.

Po zanimivih ogledih sledi prava španska večerja, kjer bomo uživali v domači kulinariki in preizkusili znamenito špansko sangrio. Valencija velja za mesto najbolj znane španske jedi paelle.

valencia5

4. dan – nedelja 1.12.2019 – MARATON – povratek domov

Maraton in tek na 10km se v nedeljo začneta ob 9.00. Po zajtrku najkasneje ob 7.30 odrinili na štart.
Po prihodu zadnjega tekača iz naše skupine v cilj (cca. ob 16.00) se bomo zbrali na dogovorjenem mestu. Sledi odhod na letališče in let proti Trstu. Vmes se še okrepčamo in analiziramo pretečeni maraton. V Ljubljano oz. Kranj se z avtobusom vrnemo v nočnih urah.

valencia4

Celoten izlet bo voden s strani izkušenih tekaških vodičev.

PRIJAVNICA TULE

Cena paketa bo znana v marcu 2019 in je sestavljena iz :

- avtobusni prevoz KR – LJ – letališče in nazaj,
- letalski prevoz Trst – Valencia in nazaj, letališke takse in pristojbine,
- avtobusni prevoz letališče v Valenciji–hotel–letališče v Valenciji,
- hotelske storitve v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah (3 prenočevanja z zajtrki),
- vodenje v slovenščini,
- organizacijo potovanja,
- informativno gradivo.

Dodatni stroški, ki ji lahko še pričakujete:
- štartnina (65€ za maraton do konca sept, 25€ za 10km do konca nov),
- vstopnine,
- kosila in večerje,
- karta za javni prevoz.

Prijava je potrjena s plačilom akontacije 280€  na račun SI56 0313 8100 0633 166 (ŠC Maratonc, Beleharjeva 3a, Šenčur , koda namena ADVA, referenca 00 122019).

PRIJAVNICA TULE

Izlet je organiziran v sodelovanju z turistično agencijo Arriva.

Downloaded From Free Wordpress Themes | Free Website Templates | News and Observer